Deze website is het initiatief van Jachthaven Zuidwesthoek

De Open
Watersportdag

18 mei 2016

De lente is dit jaar vroeg begonnen en de zomer komt er al aan. Wat is er nu mooier dan op of rond het water te zijn? Aan het water begint je zomer pas echt! Op 18 mei zullen de watersportverenigingen en enkele bedrijven aan het meer hun deuren openstellen voor iedereen.

Het Paterswoldsemeer is bij veel mensen in het noorden bekend, je kunt er goed recreëren. Je kunt eromheen fietsen, vlak langs het meer liggen mooie fietspaden. Ook kun je genieten van het prachtige nabijgelegen natuurgebied De Onlanden. Verder is er ook óp het meer veel te doen.

Graag willen de watersportverenigingen laten zien wat het meer nog meer te bieden heeft. Wij openen op 18 mei de deuren voor iedereen om te laten zien waarom wij zo enthousiast zijn over het water. Dit houdt in dat overal rond het meer activiteiten zijn waardoor je kennis kunt maken met de verschillende watersporten.

 


Deelnemers & activiteiten op 18 mei:
 

 


All Ships Race
Altijd al eens een wedstrijd willen varen met uw zeilboot? Pak uw kans en doe mee met All Ships Race voor toer- en wedstrijdzeilers van Jachthaven Zuidwesthoek en VWDTP. Deelname is natuurlijk gratis maar wel op eigen risico.

13:00 uur: Aanwezig zijn bij Palaver/Opening op het terrein van
VWDTP. Hier krijgt u een nummer en uitleg over de start & de    wedstrijd.
14:00 uur: Start van de wedstrijd
16:00 uur: Prijsuitreiking
 
 

Meedoen met de All Ships Race? Schrijf u in door het onderstaande formulier in te vullen.

Deelname is gratis en op eigen risico

paterswoldsemeer
BOOTJE HUREN DOET U BIJbootje huren zuidwesthoek
HOME KNOP
blauwe